FAQ

IPL står for Intense Pulsating Light.

Det brune pigment i vores hår kaldes melanin. Behandlingen fungerer ved, at lysimpulser fra IPL-apparatet optages af melaninet og bliver til lysenergi. Så sætter varmen hårsækkene i dvaletilstand og stopper hårvæksten. På denne måde holder hårene op med at vokse, og du kan smide barbermaskinen for altid.

De fleste kunder mærker forskel efter 3-4 ugers behandling. Behandlingsperioden er sat til 12 uger, men det er meget muligt, at nogle har brug for 18 uger, mens andre kun har brug for 8. Det varierer fra person til person.

IPL anvendes en gang om ugen i 12 uger. Allerede efter 4 uger vil du mærke en forskel. Efter 12 uger vil du enten være tilfreds med resultatet og gå videre til efterbehandlingsfasen, eller fortsætte – det varierer fra person til person. Fortsætter du behandlingen, så gør dette en gang om ugen, indtil du opnår de ønskede resultater.

Efterbehandlingsfasen: Du vedligeholder dine resultater ved at bruge IPL en gang hver anden måned efter endt behandling.

Ja, du kan bruge IPL på hele kroppen, så længe du ikke bruger apparatet i hovedet eller i nærheden af øjnene. Dette er en anbefaling, da vi ønsker, at alle skal passe på ikke at få IPL direkte i øjnene under behandlingen.

IPL er afhængig af, at melaninet i håret absorberer lysenergien, og derfor er IPL ikke effektiv på meget lyst blondt, rødt eller gråt hår.

IPL er velegnet til alle undtagen dem med mørk hudtone. Det skyldes, at lysenergien kan tiltrækkes mere af pigmenterne i huden end melaninet i håret. Se hudfarvekortet nedenfor for at se, om IPL er det rigtige for dig eller ej.

Vi er omhyggelige med at påstå, at IPL giver “permanent” hårfjerning. Alle former for IPL-hårfjerning kræver vedligeholdelse, ellers vil håret begynde at vokse ud igen. Du vedligeholder dine resultater ved at bruge IPL en gang hver anden måned efter endt behandling.

G1 = 300.000 lysimpulser, 5 niveauer, 5,0 J/cm2 energiniveau.

G2 = 500.000 lysimpulser, 5 niveauer, 5,5 J/cm2 energiniveau.

G3 = 900.000 lysimpulser, 5 niveauer, 5,5 J/cm2 energiniveau, unik IceShield™ funktion.

G4 = 600.000 lysimpulser, 9 niveauer, 5,5 J/cm2 energiniveau, unik IceShield™-funktion, tre i én: 1. Hårfjerner, 2. Hudforyngelse og 3. Aknebehandling.

Vores enheder er ikke trådløse og skal tilsluttes en strømforsyning.

En af de største fordele ved IPL er, at det er langt mindre smertefuldt end alternative metoder til hårfjerning. De fleste kunder forklarer følelsen som en varm fornemmelse på huden. G3 og G4 kommer også med en unik IceShield-funktion, der køler området omkring behandlingsområdet.

Vores IPL hårfjernere er designet til hjemmebrug, så de er skånsomme mod huden. Det betyder, at den er velegnet til følsomme hudtyper! Vi anbefaler stadig at lave en test på et område 24 timer før, du går udfører en fuld behandling, for at se om du får en reaktion.

Når du bruger enheden som anbefalet, er bivirkninger sjældne. Rødme og hævelse er de mest almindelige bivirkninger ved IPL. Dette forsvinder typisk omkring 24-48 timer efter behandlingen.

IPL kan bestemt bruges på hormonal hårvækst, og har vist sig at være ret effektiv. De fleste PCOS-kunder har sagt, at dette gør den hormonelle hårvækst mere håndterbar, da den ikke vokser tilbage så hurtigt. Det hjælper også med at minimere forekomsten af ​​udslæt og knopper, da du ikke behøver at barbere det så ofte.

IPL vil ikke være egnet til dig, der har epilepsi.

Selvom der ikke er dokumentation for, at IPL har negative effekter på gravide eller ammende kvinder, anbefaler vi stadig ikke at bruge IPL-hårfjerner i disse perioder.

Du bør ikke bruge IPL over meget mørke fregner eller modermærker, men lyse fregner er fint.

Du bør ikke bruge IPL over tatoveringer. Lysenergien vil blive mere tiltrukket af pigmenterne i huden, frem for melaninet i håret, som kan forårsage en reaktion i huden såsom blærer. Du bør altid undgå at bruge IPL på dine tatoveringer.

Ja, du bør barbere de ønskede områder, før du bruger enheden. En tæt barbering anbefales. Målet er, at lysenergien når frem til hårsækken så hurtigt som muligt, så det er altafgørende at barbere sig i forvejen for at opnå de bedste resultater. Hårsækken skal være intakt, for at IPL er effektiv. Det betyder undgå at vokse, plukke eller epilere hårene (eller lignende), da disse behandlinger trækker hele hårsækken ud.

Mellem behandlingerne bør du kun barbere dig, når det er nødvendigt. Du bør aldrig vokse, plukke eller epilere, da disse hårfjerningsmetoder fjerner hele hårsækken, som er det, der absorberer lyset under behandlingen.

Vi anbefaler at vente 24 timer med UV-stråler både før og efter hver behandling.

Hvis du er eller bliver solskoldet i behandlingsperioden, anbefaler vi at vente en uge, før du igen udfører behandling med IPL, da huden er cirka en uge om at hele fra solskoldning. Husk altid at beskytte din hud med solcreme.

Nej. Du skal fjerne og eksfoliere eventuel falsk brunfarve, før du bruger IPL.

Det er ikke nødvendigt at bruge beskyttelsesbriller, når du bruger IPL hårfjerningsapparatet. Vores enheder er udstyret med en sensor og vil ikke blinke, medmindre hele lysvinduet er trykket mod din hud. Det er dog vigtigt at undgå at se direkte ind i lyset, mens det blinker. I pakken følger der alligevel et par beskyttelsesbriller, som du kan bruge, hvis du er ekstra lysfølsom eller ønsker yderligere beskyttelse.

Håndsætrengøring anbefales efter hver behandling. Du kan bruge en vådserviet eller ethvert antibakterielt produkt til at rengøre håndsættet og lysvinduet efter behandlingen. Sørg for, at håndsættet er slukket og ikke tilsluttet, før du gør det. Du bør derefter opbevare håndsættet på et køligt, tørt sted efter brug (når håndsættet er helt tørt).

Da der er varme involveret, er det normalt at have en lille prik på/omkring lysvinduet og vil slet ikke påvirke, hvordan det virker eller resultaterne.

Vi anbefaler, at brugere af vores IPL-hårfjernere er 18 år eller ældre. Er du under 18 år, så bør du have samtykke fra dine forældre.

Skalaen på niveauerne går fra 1 til 5, hvor 1 er lav og 5 er høj. Når du prøver dette for første gang, skal du starte på niveau 1. Efterhånden som du bliver mere vant til processen, kan du langsomt øge styrken uge for uge, men kun hvis det ikke forårsager smerte under behandlingen. Sørg for at dække alle områder, du ønsker at behandle, og placere behandlingsvinduet tæt op ad det forrige område, du behandlede.

Samme procedure gælder for Iviskin G4, forskellen er, at denne har 9 niveauer.

Har du brug for hjælp til noget?

Kundeservice