Vores mærker

IVISKIN.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Tekhuset ApS har til formål at tilbyde kvalitetsprodukter i pæne og overskuelige netbutikker, med gode og supplerende produktbeskrivelser, så kunden altid ved, hvad de får. Vores filosofi er, at det altid vil betale sig at sætte kunden først, og vi går derfor så langt, vi kan, for at gøre alle vores kunder glade.

Nedenfor har vi lavet en oversigt over vores forskellige brand stores:

Skærmbrillerne fra IVIEYES er udviklet for at forebygge hovedpine/migræne, og de bidrager til en forberedt søvnkvalitet ved at filtrere det blå lys fra digitale skærme fra. Brillerne fås i forskellige designs og farver.

Neatsvor

Neatsvor tilbyder en robotstøvsuger med unikke funktioner i den bedste kvalitet. I butikken finder du alt hvad du skal bruge til vask og støvsugning af gulve. Neatsvor kom på førstepladsen i Tekguides robotstøvsugertest.

Iviskin

IPL Hair Remover fra IVISKIN er lavet for at gøre det nemt for dig at undgå ugentlig barbering og dyre salonbesøg. Hos os finder du et bredt og stilrent udvalg af forskellige modeller indenfor IPL-hårfjerning.

Vores venner

Vi lærer og deler erfaringer med andre netbutikker. Dette er nogle af vores venner:

Boblespa.no er på kort tid blevet en af ​​Norges største leverandører af oppustelige spabade og spa-tilbehør. I netbutikken får du alt hvad du behøver for at slappe af efter en lang dag på arbejde eller træning!

Hydro-Force vokser med lynets hast som leverandør af oppustelige SUP boards og tilbehør. Med gode tilbagemeldinger fra flere hundrede kunder fik vi den bekræftelse, vi søgte, nemlig kajak- og surftrends.

Bestpools‘ vision er at blive en førende leverandør af havebassiner, børnebassiner og pooltilbehør. I netbutikken finder du en pool til enhver familie, og alt hvad du behøver for at opretholde vandkvaliteten!

Klimaanlegg.no‘s vision er at tilbyde aircondition til alle rum i husstanden året rundt. Med et innovativt fokus på miljø, energibesparelse og effektivitet er klimaanlæg blevet meget populære!

Dusjkabinett.no‘s fokus er at tilbyde stilfulde brusevægge, brusekabiner og tilbehør til bruseren. Med et bredt udvalg og fagfolk i kundeserviceteamet har vi altid den rigtige bruseløsning til dig!