5 grunde til at vælge IVISKIN

IVISKIN 5 gode grunner 7

 I denne artikel vil vi behandle 5 grunde til, at vores kunder foretrækker IVISKIN frem for andre modeller og hårfjerningsmetoder på markedet.

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: Model Ranim med IVISKIN G2 IPL hårfjerner

1. Fire forskellige modeller, hver med sin egen unikke charme og nye teknologiske funktioner!

IVISKIN tilbyder fire forskellige IPL-enheder til langvarig hårfjerning; G1, G2, G3 og G4. De har alle deres eget stilfulde design og unikke funktioner. Det er vigtigt, at du har flere valg at vælge imellem, da vi ønsker, at du skal finde den, der passer perfekt til dig og dit brug. Tjek vores produktkatalog for mere information om hvert produkt, eller kontakt vores kundeservice via chat, telefon eller e-mail.

IVISKIN G1 IPL hårfjerner
Foto: Model Ranim med IVISKIN G1 IPL-hårfjerner

2. De eneste i Danmark!

IVISKIN er den eneste aktør i Danmark, der tilbyder IPL-hårfjerningsenheder med IceShield-kølefunktionen. Både IVISKIN G3 og G4 kommer med denne funktion, der køler huden under behandlingen og giver ekstra komfort. IVISKIN G3 er den kraftigste på markedet med hele 900.000 lysimpulser! Perfekt til dig, der ønsker at få en glat og silkeblød hud uden at være bange for at løbe tør for lysimpulser.

IVISKIN G4 kommer med 600.000 lysimpulser og er unik i sin pistollignende form med et godt og solidt håndtag. G4 er samtidig udviklet med 9 forskellige lysimpulsniveauer – 4 flere end de andre modeller på markedet. På den måde kan du finde ud af, hvilken bølgelængde der passer bedst til dig og din hud!

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: IVISKIN G4 IPL-hårfjerner

3. Hele 10 år med silkeblød hud!

Vores modeller kommer med lysimpulser nok til at holde din hud silkeblød i hele 10 år. Hos os får du en IPL-hårfjerner til prisen for én behandling hos en skønhedssalon. Vi har også 100 dages åbent køb og gratis fragt på alle vores produkter – test os i dag!

IVISKIN 5 gode grunner 5
Foto: Modellerne Iselin og Jennie med IVISKIN G1 og G2 IPL-hårfjernere.

4. Bliv en del af vores familie!

Så snart du ejer et IVI-produkt, er du en del af vores IVIFAMILY. Som en del af IVIFAMILY får du rabatter på produkter i alle vores netbutikker, samt mulighed for at samarbejde med vores marketingteam, hvis du er aktiv på sociale medier.

IVISKIN 5 gode grunner 3
Foto: Model Elise med IVISKIN G2 IPL-hårfjerner

5. Vi er her for at hjælpe dig!

Vores kundeserviceteam har en grundig uddannelse i hårfjerning med IPL-apparater, og vores førsteprioritet er at give god og hurtig hjælp til dig, der måtte have brug for dette. Ingen spørgsmål er dumme! Du kan kontakte os på enten chat, mail eller telefon alle hverdage mellem 09 og 16. Klik her for kundeservice.

IVISKIN 5 gode grunner 4
Foto: Model Sara med IVISKIN G3 IPL-hårfjerner

2 kommentarer til “5 grunde til at vælge IVISKIN

Skriv et svar