6 tips til IPL-hårfjerning derhjemme!

IPL hårfjerner Iviskin

Den revolutionerende og effektive teknologi til IPL-hårfjerning derhjemme er kommet for at blive! Er du endelig gået efter køb af en IPL-hårfjerner, eller er du måske ved at gøre det? Uanset hvor på sporet du befinder dig, vil vi gerne komme med 6 gode råd, så du får en bedre oplevelse af at udføre IPL-hårfjerning derhjemme! På den måde bliver behandlingen både mere effektiv, og du vil føle dig meget mere tryg!

1. Bliv fortrolig med enheden!

Det første og vigtigste, når du skal i gang med IPL-hårfjerning, er at lære selve apparatet at kende. På denne måde bliver du mere sikker, og du vil udføre behandlingen på en sikker måde. Det første trin er at læse hele brugermanualen igennem – det er vigtigt, fordi der står alt, hvad du behøver at vide. Ydermere lærer du enheden at kende ved at tjekke, at alle knapper virker, og at den medfølgende ledning giver strøm. Endelig kan du udføre behandlingen på dig selv.

2. Udfør en stikprøve!

Før du behandler din krop med en IPL-hårfjerner, er det vigtigt at udføre en test 24 timer før. Dette er for at tjekke, at din hud ikke får en reaktion efter behandlingen. En plettest udføres ved at aktivere et lysglimt et sted på din krop – vi anbefaler på armen. Så vent 24 timer og se om du har fået en reaktion eller ej. Hvis huden ser normal ud, kan du bruge enheden!

IS 23. Skab et overblik!

Behandlingen bør foregå en gang om ugen og gentages i 12 uger +/-. Dette varierer fra krop til krop og afhænger af hudtone og hårfarve samt hvilke resultater du ønsker. Da der er tale om en behandling, der foregår over 3 måneder, kan du med fordel lave en kalender eller en simpel oversigt over, hvilke datoer og uger den næste behandling finder sted. Dette kan ellers hurtigt gå i glemmebogen og være svært at holde styr på.

IS 34. Find et behageligt sted at udføre behandlingen!

Når du skal udføre behandlingen med IPL-hårfjerner, er det meget klogt at have et sted i dit hjem, hvor du har plads nok til at bevæge hele din krop. Et spejl og en stikkontakt vil være til stor hjælp. Spejlet er en god idé, da du kan se din refleksion, bevægelserne, apparatets placering på kroppen og muligheden for at rette hårfjerneren, hvor du vil. Det er vigtigt at tage sig god tid!

IS 4IVISKIN tilbyder fire forskellige IPL-enheder til langsigtet hårfjerning; G1, G2, G3 og G4. Se vores produktkatalog her!

5. Tag billeder!

Tag billeder før og efter hver behandling – det er for at sikre, at du rent faktisk oplever en forskel, og at du kan se, hvordan resultaterne er og bliver uge for uge. I tilfælde af at IPL ikke fungerer fuldt ud for dig – hvilket er usandsynligt, så længe du følger farvekortet i brugermanualen – kan du faktisk gøre opmærksom på, at du ikke har opnået resultater, hvis du vil bruge 100% tilfredshedsgarantien.

IS 66. Pas på din hud!

Inden behandlingen er det vigtigt at barbere huden fri for hår. Undgå voksning og pincet, da disse metoder trækker hele håret med sig, hvilket betyder, at IPL ikke har nogen effekt. Enhver ikke-ægte solbrun farve skal fjernes før brug af IPL. Efter behandlingen er det vigtigt, at huden får luft, så du bør ikke påføre nogen bodylotion umiddelbart efter behandlingen. Lad der gå et par timer og brug eventuelt en creme, der fugter din hud.

Skriv et svar