Hvilke resultater får du af en IPL-hårfjerner?

IPL hårfjerning Danmark

IPL-metoden er en forholdsvis ny hårfjerningsmetode, som har taget fart verden over de seneste år. Et IPL-hårfjerningsapparat fra IVISKIN giver dig en effektiv hårfjerningsbehandling, og er et godt og billigere alternativ til hårfjerning i salonen. Med en IPL-enhed bliver jobbet med at fjerne hår legende let, og du behøver ikke at barbere hårstubbe på dine ben ugentligt. Men hvilke resultater får du af IPL-hårfjerning?

Virker IPL-hårfjerning for alle? 

Hårfjerning ved hjælp af en IPL-enhed vil virke for de fleste, men der er én ting, der er afgørende for at få optimal effekt. Er du en af dem, der har samme hudfarve som hårfarve, vil laseren ikke altid kun kunne varme hårsækken op. Processen kan derfor være lidt mere kompliceret end ellers.

Det betyder, at hvis du er lys i huden og har mørkt hår, vil apparatet fungere optimalt. Men hvis du er mørk i huden og har mørkt hår, bliver resultaterne ikke så gode. Det samme gælder, hvis du har lys hud og har helt lyst hår.

IVISKIN-IPL-Harfjerner-resultater-
Foto: IVISKIN G4 IPL-hårfjerner

Hvornår vil man se resultater med en IPL-hårfjerner?

Når du starter med IPL-behandling, vil der normalt gå 3 behandlinger, før du ser effekten. I de første par uger vil hårene vokse ud igen, men det skyldes, at kroppen har brug for tid til at fortælle hårsækkene, at de skal sove.

Med kun én behandling vil du ikke kunne nå nok hårsække. Derfor er det vigtigt at følge en plan og lave regelmæssige behandlinger, så alle hårsækkene bliver ramt af behandlingen. Du vil til sidst se, at færre og færre hår vokser tilbage. Efter 8-12 uger er du færdig med behandlingen og behøver kun at vedligeholde en gang om måneden.

IVISKIN-IPL-Harfjerner-resultater-bein
Foto: IVISKIN G1 IPL-hårfjerner

Hvordan ved jeg, at jeg har et godt resultat?

Er der gået mere end 8 uger, og du oplever, at håret ikke vokser ud igen, kan du gå ud fra, at behandlingen har virket efter hensigten. Men før denne fase vil du opleve, at de hår, du har fjernet, vender tilbage. Dette er en del af processen og vil ske for enhver.

Hvis du bemærker, at hårene, der vokser ud, er tyndere og blødere, er det et godt tegn. Dette sker normalt efter et par behandlinger. Til sidst vil der ikke komme noget hår tilbage. Du kan derefter reducere behandlingen til kun én behandling om måneden for at bevare resultatet.

IVISKIN-IPL-Harfjerner-ansiktsmaske
Foto: Behagelig hårfjerning med IVISKIN IPL-enheder.

Skal resultatet vedligeholdes?

Når du har opnået det ønskede resultat, er det meget vigtigt, at du ikke stopper behandlingen. Selvom det kan virke fristende at pakke IPL-apparatet væk, efter du har fået silkeblød hud, er det ikke klogt, da det vil svække de langsigtede resultater. Når væksten i hver hårsæk er blevet sat til at sove, vil du annullere denne dvale, hvis du ikke vedligeholder områderne.

Derfor er det vigtigt, at du gentager behandlingen mindst en gang hver anden måned, eller gerne en gang om måneden. Du kan for eksempel sætte lidt tid af på en søndag til at gennemføre en behandling, mens du tager en beroligende ansigtsmaske på og ser en film.

Har du spørgsmål til de resultater, du får fra en IPL-laser, eller er der noget, du undrer dig over ved vores produkter? Kontakt vores kundeservice i dag!

Skriv et svar