De fem hyppigst stillede spørgsmål om IPL-hårfjerning

IVISKIN IPL Hårfjerner

Har du lige hørt om IPL-hårfjerning, er du nysgerrig efter, hvordan det virker, eller vil du vide endnu mere? Så er du kommet til det rigtige sted! Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om IPL-hårfjerning.

1. Hvad er IPL-teknologi?

IPL står for Intense Pulsed Light. Teknologien har været tilgængelig i skønhedssaloner siden 1997, hvilket gør det muligt for dig at behandle områder med uønsket hårvækst blidt og effektivt. Lysimpulserne forhindrer hårgenvækst ved at absorbere lysenergi fra IPL-enheden af melaninet i hårstråene og omdanne det til varme. Denne smertefri proces simulerer derefter, at hårene går ind i en hvilefase. IPL giver dig mulighed for at opnå langvarig hårløs hud.

IVISKIN 10
Foto: IVISKIN G1 IPL-hårfjerner

2. Hvad er forskellen mellem laser og IPL?

Til laserhårfjerning bruges et monokromatisk laserlys, mens IPL bruger lysets bredspektrede puls. Mens lasere kun bruger én bølgelængde, bruger IPL-enheden en lang række bølgelængder, som er mere skånsomme mod huden og giver færre bivirkninger uden at gå på kompromis med resultaterne.

IVISKIN 11
Foto: IVISKIN G3 IPL-hårfjerner.

Kan jeg bruge produktet før eller efter solbadning?

Hvis du for nylig har taget solbad, anbefaler vi at vente 2 uger, før du tager apparatet i brug og starter behandlingen. Det samme gælder solariet. Du bør vente 48 timer med at tage i et solarie efter behandling med en IPL-hårfjerner. Dette er for at undgå vabler efter en kombination af solstråler og lysbølger fra IPL-enheden.

Kunstig solbrændthed bør ikke være på din hud, mens du udfører behandlingen for de bedste resultater og renlighed. Fjern derfor enhver kunstig solbrun farve, før du bruger enheden.

De fem mest stilte spørsmålene om IPL hårfjerning
Foto: IVISKIN G1 IPL-hårfjerner

4. Er IPL-hårfjerning sikker?

IPL-hårfjerning er blevet undersøgt og vurderet af dermatologiske eksperter over hele verden, hvor det er blevet konkluderet, at IPL-hårfjerning er sikkert og giver varige resultater. Alle hårfjerningsapparater fra IVISKIN er kvalitetssikret og godkendt til brug i Danmark.

IVISKIN 13
Foto: IVISKIN G2 IPL-hårfjerner

5. Er IPL det rigtige for mig?

Det anbefales ikke at behandle hud, der er helt mørk, fordi det meste af energien vil blive optaget af huden, hvilket kan forårsage irritation og andre uønskede effekter. Desværre vil IPL-enheden ikke fungere så godt på hår, der er rødt, gråt og hvidt. Områder med høj tæthed af hårsække vil generelt kræve flere behandlinger, før hårreduktion bemærkes. For eksempel skal armhulerne have flere behandlinger end benene.

IVISKIN 14
Foto: IVISKIN G3 IPL-hårfjerner

Vi hos IVISKIN er her for at hjælpe dig. Et dedikeret kundeserviceteam står klar til at besvare alle dine spørgsmål og tanker om IPL-hårfjerning. Kontakt os her. Hvis du er ivrig efter at læse endnu mere, så tjek de andre indlæg, vi har her på bloggen!

4 kommentarer til “De fem hyppigst stillede spørgsmål om IPL-hårfjerning

    • Admin siger:

      Hej! IPL er afhængig af, at melanin i håret absorberer lysenergien, og derfor er IPL ikke effektiv på meget lyst blondt, rødt eller gråt hår. Men i mange tilfælde vil det virke, så vi anbefaler dig at teste! Alternativt kan du gøre brug af vores 100% tilfredshedsgaranti.

Skriv et svar