Er IPL-hårfjerning sikker?

er-hårfjerning-med-ipl-laser-trygt

IPL-hårfjerning er noget, der er blevet mere og mere populært med årene, men for de fleste er hårfjerningsmetoden ny og uvant, og man er da naturligvis kritisk over for konceptet. I denne artikel forklarer vi, hvorfor IPL-lasere er sikre, og hvordan de bedst bruges.

Er IPL sikkert?

Ja, det er helt sikkert at fjerne uønsket hår ved hjælp af en IPL-enhed. Teknologien har eksisteret i en årrække og er blevet testet af dermatologiske eksperter verden over. Så længe IPL-apparatet bruges mod hud med hår og holdes væk fra følsomme områder såsom indersiden af mund, næse, kønsorganer og øjne, vil du ikke opleve problemer med en IPL-laser.

er-ipl-trygt.jpgIPL står for ” Intenst Pulserende Lys”, som sender lysbølger til hårsækkene for at få dem til at sove og sætte hårvæksten på pause. For at forhindre hårsækkene i at genstarte hårproduktionen, er det vigtigt at vedligeholde en gang om måneden. Efter kun 3 ganges behandling vil du få synlige resultater, og efter 12 uger er du helt hårløs!

Kan jeg få forbrændinger med IPL?

Nej, du kan ikke få forbrændinger eller skader med en IPL-laser, så længe den bruges korrekt i ikke-følsomme hårområder. IPL-laserne udsender lette lysimpulser mod hårsækkene og er begrænset, så du ikke kan skade dig selv.

iviskin-ipl-hårfjerner-trygtAlle IVISKIN IPL-hårfjerningsenheder kommer med en lavere lasereffekt end traditionel laserbehandling i salonen, uden at det påvirker resultatet. Derfor er der ingen risiko for skader eller smerter, når apparatet bruges korrekt i henhold til instruktionerne. Lyset, som apparatet udsender, er heller ikke farligt for øjet, og du behøver ikke at bære briller, der beskytter mod laser.

Kan jeg få rynker i huden af IPL-hårfjerning?

De lysimpulser, der udsendes fra IPL-enheden, er fuldstændig sikre og forårsager ikke rynker eller andre skader på huden. IPL-laser udsender kun lysimpulser, der rammer det mørke melanin i håret, så de celler, der holder håret, slipper ud.

Enheden rører ikke din hud, og vil ikke påvirke den på anden måde end den varme, som enheden afgiver under behandlingen. Oplever du, at huden bliver for varm, kan du justere lyspulsniveauet. IVISKIN G3 og G4 IPL Hair Remover kommer med sin egen IceShield™-funktion, der køler huden omkring behandlingsområdet og gør behandlingen ekstra behagelig.

Er strålingen, der udsendes af IPL-enheden, farlig?

Den stråling, der udsendes af en IPL-enhed, kan ikke beskadige hud, hår eller øjne, når enheden bruges korrekt som anvist. Strålingen fra IPL-enheden reguleres til et passende effektniveau, så produktet er velegnet til hjemmebrug. Det er dog vigtigt at sætte sig ind i, hvordan man bruger den model, man har valgt at gå efter, inden man starter behandlingen.

ipl-hårfjerning-gir-ikke-rynker

Konklusion: IPL-hårfjerning er sikker

Hårfjerning med IPL-laser er en fuldstændig sikker hårfjerningsmetode at bruge derhjemme. Så længe IPL-enheden bruges korrekt, kan hårfjerningsanordningen ikke blive beskadiget. Det er vigtigt ikke at udføre behandling, når du har selvbruner på eller er solskoldet, da der kan opstå vabler. Huden skal være ren, og vi anbefaler at fjerne overskydende hår for den mest effektive hårfjerning.

IVISKIN 14Vi hos IVISKIN er her for at hjælpe dig til enhver tid! Vores kundeserviceteam står klar til at besvare alle dine spørgsmål og tanker om IPL-hårfjerning. Du kan finde os her! Hvis du er ivrig efter at læse endnu mere, så tjek de andre indlæg, vi har på bloggen!

Skriv et svar