Hvad er en IPL-hårfjerner?

Hva er en IPL hårfjerner?

Med en IPL-hårfjerner fra IVISKIN får du silkeblød hud på blot et par uger! Med denne type teknologi kan du udføre den smertefri behandling sikkert i hjemmet. Og det endda til samme pris som ét salonbesøg koster! Tag salonfølelsen med dig hjem, og nyd en silkeblød hud med IVISKIN.

Hvad er en IPL-hårfjerner?

IPL står for intenst pulserende lys og er lysbehandling, der består af en lang række bølgelængder. Dette er en smertefri og langvarig hårfjerning, der udføres derhjemme af dig selv. En IPL-hårfjerner fra IVISKIN sætter hårsækkene i dvale, hvilket stopper uønsket hårvækst og giver dig en glat og fin hud.

IVISKIN 1

Hvordan virker en IPL-hårfjerner?

Det brune pigment i vores hår kaldes melanin. Behandlingen fungerer ved, at lysimpulser fra IPL-apparatet optages af melaninet og bliver til lysenergi. Så sætter varmen hårsækkene i dvaletilstand og stopper hårvæksten. På denne måde holder hårene op med at vokse, og du kan smide barbermaskinen for altid. Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder.

IVISKIN 2

Vi har alle en individuel hårcyklus, som varierer fra person til person. Det betyder, at nogle af hårsækkene er aktive, mens andre er inaktive. Derfor er det vigtigt at fortsætte behandlingen hver uge for at nå alle hårsækkene. Du opnår det fulde resultat efter cirka 12 ugers normal brug, og allerede efter den første måned vil du mærke en forandring.

IVISKIN

Efter blot 4 uger vil du mærke en forskel, der vil give dig et motivationsboost til at fortsætte, indtil du ser det fulde resultat.

Et dedikeret kundeserviceteam venter spændt på at hjælpe dig! Har du praktiske spørgsmål, eller har du spørgsmål til vores produkter? Kontakt vores kundeservice i dag!

Skriv et svar